Pod pokličkou 3 : popelky v české kuchyni

To chci

Váháte, po jaké potravině sáhnout, když potřebujete posílit imunitu, zrak či potenci, nebo naopak otupit účinky nežádoucích bakterií a virů? Nevíte, co je to amarant, oskeruše nebo topinambur? A neumíte si v kuchyni poradit s úpravou tofu, kuskusu, jehněčího, skopového nebo hlemýždího masa? Odpovědi, samozřejmě řádně okořeněné celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Monika Horsáková
Další autoři
Kamila Teslíková
Jana Strýčková
Petr Chytil
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
210 s. : il. ; 24 cm
Vydáno
Praha : Česká televize, 2008
Vydání
Vyd. 1.
Edice
Edice ČT
Témata
ISBN
978-80-85005-96

Vybrat instituci:

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
Sklad Růžek
641