Pod pokličkou 3 : popelky v české kuchyni
Váháte, po jaké potravině sáhnout, když potřebujete posílit imunitu, zrak či potenci, nebo naopak otupit účinky nežádoucích bakterií a virů? Nevíte, co je to amarant, oskeruše nebo topinambur? A neumíte si v kuchyni poradit s úpravou tofu, kuskusu, jehněčího, skopového nebo hlemýždího masa? Odpovědi, samozřejmě řádně okořeněné … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 210 s. : il. ; 24 cm
- Vydáno
-
Praha :
Česká televize,
2008
- Vydání
- Vyd. 1.
- Edice
- Edice ČT
- Témata
- kuchařství > zdravá > výživa > zdravá výživa > kuchařské > recepty > potraviny > složení > účinky > zdraví > jídla > televizní > pořady > Pod pokličkou
- ISBN
- 978-80-85005-96
Vybrat instituci:
Jednotky
Nápověda| Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Poznámka | Signatura | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Absenčně
|
Načítá se…
|
Sklad Růžek
|
|
641 |