Pod pokličkou 3 : popelky v české kuchyni

To chci

Váháte, po jaké potravině sáhnout, když potřebujete posílit imunitu, zrak či potenci, nebo naopak otupit účinky nežádoucích bakterií a virů? Nevíte, co je to amarant, oskeruše nebo topinambur? A neumíte si v kuchyni poradit s úpravou tofu, kuskusu, jehněčího, skopového nebo hlemýždího masa? Odpovědi, samozřejmě řádně okořeněné celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Monika Horsáková
Další autoři
Kamila Teslíková
Jana Strýčková
Petr Chytil
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
210 s. : il. ; 24 cm
Vydáno
Praha : Česká televize, 2008
Vydání
Vyd. 1.
Edice
Edice ČT
Témata
ISBN
978-80-85005-96

Vybrat instituci:

MARC

LEADER 00000nam 2200000 4500
001 016600000261400
005 20200908142837.2
008 080421s2008----xr-|||||||||||||||||cze-d
015 |a cnb001794190 
020 |a 978-80-85005-96 :  |c 299.00 Kč 
040 |a ABG502  |b cze 
080 |a 641  |2 h 
100 1 |a Horsáková, Monika  |4 aut 
245 1 0 |a Pod pokličkou 3 :  |b popelky v české kuchyni /  |c Monika Horsáková, Kamila Teslíková, Jana Strýčková ; [ilustrace Petr Chytil] 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Praha :  |b Česká televize,  |c 2008 
300 |a 210 s. :  |b il. ;  |c 24 cm 
490 1 |a Edice ČT 
653 0 |a kuchařství  |a zdravá  |a výživa  |a zdravá výživa  |a kuchařské  |a recepty  |a potraviny  |a složení  |a účinky  |a zdraví  |a jídla  |a televizní  |a pořady  |a Pod pokličkou 
700 1 |a Teslíková, Kamila  |7 mzk2005306703  |4 aut 
700 1 |a Strýčková, Jana  |7 mzk2005304469  |4 aut 
700 1 |a Chytil, Petr,  |4 ill 
830 0 |a Edice ČT 
910 |a ABG502 
996 |b 318500169217  |e ABG502  |h 641  |l Sklad Růžek  |s A  |a 0  |t ABG502.318500169217 
997 |t KN