Pod pokličkou 3 : popelky v české kuchyni
Váháte, po jaké potravině sáhnout, když potřebujete posílit imunitu, zrak či potenci, nebo naopak otupit účinky nežádoucích bakterií a virů? Nevíte, co je to amarant, oskeruše nebo topinambur? A neumíte si v kuchyni poradit s úpravou tofu, kuskusu, jehněčího, skopového nebo hlemýždího masa? Odpovědi, samozřejmě řádně okořeněné … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 210 s. : il. ; 24 cm
- Vydáno
-
Praha :
Česká televize,
2008
- Vydání
- Vyd. 1.
- Edice
- Edice ČT
- Témata
- kuchařství > zdravá > výživa > zdravá výživa > kuchařské > recepty > potraviny > složení > účinky > zdraví > jídla > televizní > pořady > Pod pokličkou
- ISBN
- 978-80-85005-96
Vybrat instituci:
MARC
| LEADER | 00000nam 2200000 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | 016600000261400 | ||
| 005 | 20200908142837.2 | ||
| 008 | 080421s2008----xr-|||||||||||||||||cze-d | ||
| 015 | |a cnb001794190 | ||
| 020 | |a 978-80-85005-96 : |c 299.00 Kč | ||
| 040 | |a ABG502 |b cze | ||
| 080 | |a 641 |2 h | ||
| 100 | 1 | |a Horsáková, Monika |4 aut | |
| 245 | 1 | 0 | |a Pod pokličkou 3 : |b popelky v české kuchyni / |c Monika Horsáková, Kamila Teslíková, Jana Strýčková ; [ilustrace Petr Chytil] |
| 250 | |a Vyd. 1. | ||
| 260 | |a Praha : |b Česká televize, |c 2008 | ||
| 300 | |a 210 s. : |b il. ; |c 24 cm | ||
| 490 | 1 | |a Edice ČT | |
| 653 | 0 | |a kuchařství |a zdravá |a výživa |a zdravá výživa |a kuchařské |a recepty |a potraviny |a složení |a účinky |a zdraví |a jídla |a televizní |a pořady |a Pod pokličkou | |
| 700 | 1 | |a Teslíková, Kamila |7 mzk2005306703 |4 aut | |
| 700 | 1 | |a Strýčková, Jana |7 mzk2005304469 |4 aut | |
| 700 | 1 | |a Chytil, Petr, |4 ill | |
| 830 | 0 | |a Edice ČT | |
| 910 | |a ABG502 | ||
| 996 | |b 318500169217 |e ABG502 |h 641 |l Sklad Růžek |s A |a 0 |t ABG502.318500169217 | ||
| 997 | |t KN | ||