Česnek a cibule
Česnek a cibuli lidé pěstují už po tisíciletí. Je to nejznámější zelenina v kuchyních celého světa. Jenom málo chuťově výrazných pokrmů lze připravit bez cibule nebo česneku. Za syrova bývají součástí různých zeleninových salátů. Oblíbený je však i pórek a pažitka. Tato knížka nabízí celou řadu receptů ze všech konců … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 39 s. : barev. fotogr.
- Vydáno
-
Bratislava :
Champagne Avantgarde,
1994
- Vydání
- 1. vyd.
- Edice
- Malá knihovna encyklopedie kulinárního umění
- Témata
- ISBN
- 80-7150-177-8
Vybrat instituci:
Instituce
Jihočeská vědecká knihovna v Českých Budějovicích
Knihovna Antonína Švehly (ÚZEI)
Knihovna Petra Bezruče v Opavě
Knihovna Ústeckého kraje
Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně
Krajská vědecká knihovna v Liberci
Městská knihovna Břeclav
Městská knihovna v Praze
Moravská zemská knihovna v Brně (aktuální záznam)
Moravskoslezská vědecká knihovna v Ostravě
Národní knihovna ČR
Souborný katalog ČR
Středočeská knihovna v Kladně
Studijní a vědecká knihovna Plzeňského kraje
Vědecká knihovna v Olomouci