Technická kontrola v konservárenském průmyslu : určeno orgánům technické kontroly a ostatním technickým kádrům konservárenského průmyslu a potravinářským průmyslovým školám

To chci

Přehled organisace a technické kontroly v podnicích a závodech konservárenského průmyslu. Příručka věnuje pozornost především organoleptickému hodnocení jakosti potravinářských výrobků, pořádání přehlídek jakosti a metodice technické kontroly. Text je doplněn schematickými nákresy.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Miloš Beringer
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
163 s.
Vydáno
Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1957
Vydání
1. vyd.
Edice
Řada potravinářské literatury
Popis jednotky
800 výt.
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

:

Informace o knihovně

Pro zobrazení vašich knihoven je třeba se přihlásit.

Co je služba Získej EDD

Služba Získej EDD poskytuje dodávání elektronických kopií částí dokumentů z fondů knihoven.
Službu provozuje Národní technická knihovna v Praze.
Jde o placenou službu.