Jídlo s.r.o.

Get it

Velká naučná obrazová kniha autora kuchařských bestsellerů Romana Vaňka pro každého, kdo se chce dozvědět více o tajuplném vzniku potravin krok za krokem. Kniha boří některé mýty a díky moderním technologiím v mobilních telefonech zároveň zdarma zprostředkovává dobrodružnou cestu výroby nejen stovkami barevných fotografií, ale full description

Saved in:

Bibliographic Details

Main Author
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-
Other Authors
Pražský kulinářský institut
Document Type
Books
Physical Description
192 stran : barevné ilustrace, 1 portrét, faksimile ; 31 cm
Published
Praha : Prakul Production, s.r.o., 2015
Edition
Vydání první
Series
Už vím proč
Subjects
Item Description
Na obálce nad názvem: Pražský kulinářský institut
Terminologické slovníky
ISBN
978-80-87737-20-0

Select institution:

Please login to display connected libraries.

About Získej EDD

The Získej EDD service provides the delivery of electronic copies of parts of documents from library collections.
The service is operated by the National Technical Library in Prague.
It is a paid service.