Poklady klasické české kuchyně, aneb, Jak to ta babička tenkrát vařila
Kniha kuchařských předpisů klasické české kuchyně, odlehčených, upravených pro současné vaření. Vhodná je pro úplné začátečníky, inspiraci může najít i zkušený kuchař.
Saved in:
Bibliographic Details
- Main Author
- Other Authors
- , , ,
- Document Type
- Books
- Physical Description
- 177 stran : barevné ilustrace ; 31 cm
- Published
-
Praha :
Prakul Production s.r.o.,
2020
- Edition
- Vydání třetí
- Subjects
- Item Description
- Na obálce nad názvem: Pražský kulinářský institut
- ISBN
- 978-80-87737-53-8
Select institution:
Holdings
Help| Availability | Status | Department | Collection | Location | Description | Note | Call # | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
In-house only
|
Loading…
|
MZK
|
Sklad / do 1 hodiny
|
4-1458.922 |