Poklady klasické české kuchyně, aneb, Jak to ta babička tenkrát vařila

Get it

Kniha kuchařských předpisů klasické české kuchyně, odlehčených, upravených pro současné vaření. Vhodná je pro úplné začátečníky, inspiraci může najít i zkušený kuchař.

Saved in:

Bibliographic Details

Main Author
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-
Other Authors
Jana Vaňková , Pavel Bílek , Michal Šetka , Pražský kulinářský institut
Document Type
Books
Physical Description
177 stran : barevné ilustrace ; 31 cm
Published
Praha : Prakul Production s.r.o., 2020
Edition
Vydání třetí
Subjects
Item Description
Na obálce nad názvem: Pražský kulinářský institut
ISBN
978-80-87737-53-8

Select institution:

Holdings

Help
You have to be logged in for creating requests.
Availability Status Department Collection Location Description Note Call #
In-house only
Loading…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
4-1458.922