Obiloviny a luštěniny
Kvalita potravin je pojem velmi relativní, každý jedinec ji vnímá odlišně a subjektivně. Spotřebitel ale z dostupných informací ne vždy dokáže kvalitu posoudit, výrobky porovnat a vybrat si podle jemu vyhovujícímu stupně kvality. Tento problém spotřebiteli pomůže vyřešit tato příručka.
Saved in:
Bibliographic Details
- Main Author
- Other Authors
- , , ,
- Document Type
- Books
- Physical Description
- 31 stran : ilustrace ; 21 cm
- Published
-
Praha :
Sdružení českých spotřebitelů, z.ú. : Potravinářská komora ČR,
[2016]
- Edition
- 1. vydání
- Series
- Jak poznáme kvalitu?
Publikace České technologické platformy pro potraviny - Subjects
- Item Description
- Název z obálky
Vydáno v rámci priorit České technologické platformy pro potraviny - Bibliography
- Obsahuje bibliografie a bibliografické odkazy
- ISBN
- 978-80-87719-35-0
978-80-88019-09-1
Select institution:
Institutions
František Bartoš Regional Library in Zlín
Moravian Library in Brno (current record)
Moravian-Silesian Research Library in Ostrava
Municipal Library of Prague
National Library of Czech Republic
Portal CASLIN
Research Library in Olomouc
The Central Bohemian Library in Kladno
The Education and Research Library of the Pilsener Region
The Research Library in Hradec Kralové
Ústí Regional Library