Obiloviny a luštěniny
Kvalita potravin je pojem velmi relativní, každý jedinec ji vnímá odlišně a subjektivně. Spotřebitel ale z dostupných informací ne vždy dokáže kvalitu posoudit, výrobky porovnat a vybrat si podle jemu vyhovujícímu stupně kvality. Tento problém spotřebiteli pomůže vyřešit tato příručka.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- , , ,
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 31 stran : ilustrace ; 21 cm
- Vydáno
-
Praha :
Sdružení českých spotřebitelů, z.ú. : Potravinářská komora ČR,
[2016]
- Vydání
- 1. vydání
- Edice
- Jak poznáme kvalitu?
Publikace České technologické platformy pro potraviny - Témata
- Popis jednotky
- Název z obálky
Vydáno v rámci priorit České technologické platformy pro potraviny - Bibliografie
- Obsahuje bibliografie a bibliografické odkazy
- ISBN
- 978-80-87719-35-0
978-80-88019-09-1
Vybrat instituci:
Jednotky
NápovědaDostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Poznámka | Signatura | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Prezenčně
|
Načítá se…
|
MZK
|
Sklad / do 1 hodiny
|
2-1366.718 |