Obiloviny a luštěniny

To chci

Kvalita potravin je pojem velmi relativní, každý jedinec ji vnímá odlišně a subjektivně. Spotřebitel ale z dostupných informací ne vždy dokáže kvalitu posoudit, výrobky porovnat a vybrat si podle jemu vyhovujícímu stupně kvality. Tento problém spotřebiteli pomůže vyřešit tato příručka.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Radmila Dostálová, 1968-
Další autoři
Jiří Horáček, 1973- , Pavel Skřivan , Marcela Sluková , Česká technologická platforma pro potraviny
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
31 stran : ilustrace ; 21 cm
Vydáno
Praha : Sdružení českých spotřebitelů, z.ú. : Potravinářská komora ČR, [2016]
Vydání
1. vydání
Edice
Jak poznáme kvalitu?
Publikace České technologické platformy pro potraviny
Témata
Popis jednotky
Název z obálky
Vydáno v rámci priorit České technologické platformy pro potraviny
Bibliografie
Obsahuje bibliografie a bibliografické odkazy
ISBN
978-80-87719-35-0
978-80-88019-09-1

Vybrat instituci:

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-1366.718