Cereální chemie a technologie : zpracování obilovin - mlýnská a těstárenská výroba
Předkládaná skripta jsou přepracovanou první částí učebních textů, které slouží ke studiu cereální chemie a technologie v rámci oboru Technologie potravin. Bylo zachováno původní členění skript z roku 2004 autorů Příhoda, Skřivan, Hrušková, tedy na část věnovanou cereální chemii – chemii obilovin, primární zpracování obilovin … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 217 stran : ilustrace ; 29 cm
- Vydáno
-
Praha :
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze,
2017
- Vydání
- Vydání první
- Témata
- Bibliografie
- Obsahuje bibliografie
- ISBN
- 978-80-7592-000-3
Vybrat instituci:
Jednotky
Nápověda| Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Poznámka | Signatura | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Prezenčně
|
Načítá se…
|
MZK
|
Sklad / do 1 hodiny
|
4-1397.916 | ||||
|
Absenčně
|
Načítá se…
|
Vol.výběr
|
VV 1p
|
664 SLU | 4-1397.916 |