Poklady klasické české kuchyně, aneb, Jak to ta babička tenkrát vařila

To chci

Kniha kuchařských předpisů klasické české kuchyně, odlehčených, upravených pro současné vaření. Vhodná je pro úplné začátečníky, inspiraci může najít i zkušený kuchař.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-
Další autoři
Jana Vaňková , Pavel Bílek , Michal Šetka , Pražský kulinářský institut
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
177 stran : barevné ilustrace ; 31 cm
Vydáno
Praha : Prakul Production s.r.o., 2020
Vydání
Vydání třetí
Témata
Popis jednotky
Na obálce nad názvem: Pražský kulinářský institut
ISBN
978-80-87737-53-8

Vybrat instituci:

Pro zobrazení vašich knihoven je třeba se přihlásit.

Co je služba Získej EDD

Služba Získej EDD poskytuje dodávání elektronických kopií částí dokumentů z fondů knihoven.
Službu provozuje Národní technická knihovna v Praze.
Jde o placenou službu.