Koření pro každé vaření
Autoři uvádějí u každého druhu koření jeho původ, obsah významných látek a způsob využití na nejrůznější pokrmy.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 303 s., [16] s. obr. příl. ; fot. 21 cm
- Vydáno
-
Praha :
Práce,
1990
- Vydání
- 3., dopln. vyd.
- Edice
- Astra (Práce)
- Popis jednotky
- 100000 výt.
Slovníček botanických a cizojaz. názvů koření
Věcný rejstřík - ISBN
- 80-208-0010-7
Vybrat instituci:
Jednotky
Nápověda| Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Poznámka | Signatura | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Omezená dostupnost
|
Načítá se…
|
NÁRODNÍ KONZERVAČNÍ FOND
|
sklad
|
I 313072/2.ex. | ||||
|
Prezenčně
|
Načítá se…
|
SKLAD KLEMENTINUM 3
|
sklad
|
54 H 160698 | ||||
|
|
Načítá se…
|
---
|
---
|
SF II 048763 | ||||
|
|
Načítá se…
|
---
|
---
|
I 313072/1.ex. |