Základy dietní technologie
O složení diet vzhledem k jejich biologické hodnotě a léčebnému účinku, plánování a kalorické hodnotě, s popisem různých druhů kuchyňských úprav v aplikaci na hlavní dietní schemata.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 181 s. : il. ; 8°
- Vydáno
-
Praha :
SZdN,
1960
- Vydání
- 1. vyd.
- Témata
- Popis jednotky
- 3000 výt.
- Bibliografie
- Obsahuje bibliografii
- Navrhnout k digitalizaci
- Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:
Jednotky
Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Poznámka | Signatura | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Prezenčně
|
Načítá se…
|
SKLAD KLEMENTINUM
|
sklad
|
54 G 077283 | ||||
Prezenčně
|
Načítá se…
|
SKLAD KLEMENTINUM
|
sklad
|
54 G 077311 | ||||
Omezená dostupnost
|
Načítá se…
|
NÁRODNÍ KONZERVAČNÍ FOND
|
sklad
|
I 134798 |