Základy dietní technologie

To chci

O složení diet vzhledem k jejich biologické hodnotě a léčebnému účinku, plánování a kalorické hodnotě, s popisem různých druhů kuchyňských úprav v aplikaci na hlavní dietní schemata.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Marie Polnerová
Další autoři
Přemysl Doberský, 1918-1983
Josef Mašek, 1908-1994
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
181 s. : il. ; 8°
Vydáno
Praha : SZdN, 1960
Vydání
1. vyd.
Témata
Popis jednotky
3000 výt.
Bibliografie
Obsahuje bibliografii
Navrhnout k digitalizaci
Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
SKLAD KLEMENTINUM
sklad
54 G 077283
Prezenčně
Načítá se…
SKLAD KLEMENTINUM
sklad
54 G 077311
Omezená dostupnost
Načítá se…
NÁRODNÍ KONZERVAČNÍ FOND
sklad
I 134798