Chozrasčot v potravinářském průmyslu : určeno zaměstnancům potravinářského prům.
Kniha pojednává o metodě a zkušenostech se zaváděním vnitropodnikového chozrasčotu v podnicích potravinářského průmyslu. Zabývá se rozborem předpokladů nutných k jeho úspěšnému zavedení a přináší četné příklady z podnikové praxe. (Z edič. pozn.)
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 167, [1] s. : [2] s. příl. ;
- Vydáno
-
Praha :
SNTL,
1956
- Vydání
- 1. vyd.
- Edice
- Řada potravinářské literatury
- Témata
- Popis jednotky
- 2700 výt.
Přehl. lit.
Věcný rejstřík
S il. - Navrhnout k digitalizaci
- Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny: