Chozrasčot v potravinářském průmyslu : určeno zaměstnancům potravinářského prům.

To chci

Kniha pojednává o metodě a zkušenostech se zaváděním vnitropodnikového chozrasčotu v podnicích potravinářského průmyslu. Zabývá se rozborem předpokladů nutných k jeho úspěšnému zavedení a přináší četné příklady z podnikové praxe. (Z edič. pozn.)

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Alois Lejček
Další autoři
Robert Reska
Bohumil Doležal
Karel Matějček
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
167, [1] s. : [2] s. příl. ;
Vydáno
Praha : SNTL, 1956
Vydání
1. vyd.
Edice
Řada potravinářské literatury
Témata
Popis jednotky
2700 výt.
Přehl. lit.
Věcný rejstřík
S il.
Navrhnout k digitalizaci
Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
SKLAD KLEMENTINUM
sklad
54 G 060483
Omezená dostupnost
Načítá se…
NÁRODNÍ KONZERVAČNÍ FOND
sklad (retro)
I 105112