Kontrola standardnosti ovocných sirupů a aromat používaných při výrobě ochucených piv : certifikovaná metodika

To chci

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Další autoři
Jiří Čulík, 1952-
Jana Olšovská, 1971-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
20 s. : il. ; 30 cm
Vydáno
Praha : Výzkumný ústav pivovarský a sladařský, c2012
Témata
Popis jednotky
50 výt.
Bibliografie
Obsahuje bibliografie
ISBN
978-80-86576-48-0

Vybrat instituci:

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Omezená dostupnost
Načítá se…
NÁRODNÍ KONZERVAČNÍ FOND
sklad
III 206308
Prezenčně
Načítá se…
SKLAD KLEMENTINUM
sklad
54 D 173773