Stanovení celkového obsahu sacharidů v pivu : certifikovaná metodika

To chci

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Marie Jurková, 1956-
Další autoři
Pavel Čejka, 1951-
Jana Olšovská, 1971-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
20 stran : ilustrace ; 30 cm
Vydáno
Praha : Výzkumný ústav pivovarský a sladařský, a.s., [2014]
Témata
Popis jednotky
30 výtisků
Bibliografie
Obsahuje bibliografie
ISBN
978-80-86576-64-0

Instituce:

Informace o knihovně

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Dostupnost nelze načíst
SKLAD KLEMENTINUM
sklad
54 D 190398
Omezená dostupnost
Dostupnost nelze načíst
NÁRODNÍ KONZERVAČNÍ FOND
sklad
III 224504