Encyklopedie sýrů
Tato encyklopedie poskytuje podrobné informace o výrobě sýru, o zemích, které se zabývají ať již tradiční či průmyslovou výrobou sýrů, a o velké paletě chutí a vůni této potraviny.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 256 s. : fot
- Vydáno
-
Čestlice :
Rebo,
2002
- Vydání
- 1. vyd
- Témata
- ISBN
- 8072342258
Vybrat instituci:
Jednotky
Nápověda| Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Poznámka | Signatura | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Absenčně
|
Načítá se…
|
HLAVNI
|
DOSPELE
|
N 637 | ||||
|
Absenčně
|
Načítá se…
|
HLAVNI
|
DOSPELE
|
N 637 |