Encyklopedie sýrů

To chci

Tato encyklopedie poskytuje podrobné informace o výrobě sýru, o zemích, které se zabývají ať již tradiční či průmyslovou výrobou sýrů, a o velké paletě chutí a vůni této potraviny.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Christian Callec
Další autoři
Petra Martínková
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
256 s. : fot
Vydáno
Čestlice : Rebo, 2002
Vydání
1. vyd
Témata
ISBN
8072342258

Vybrat instituci:

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
HLAVNI
DOSPELE
N 637
Absenčně
Načítá se…
HLAVNI
DOSPELE
N 637