Technologie masné výroby

To chci

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Abram Grigor‘jevič Konnikov
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
2 sv. (287, 250 s.) : il. ; 21 cm
Vydáno
Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1956
Vydání
1. vyd.
Edice
Řada potravinářské literatury (Státní nakladatelství technické literatury)
Témata
Popis jednotky
2000 výt.
Přeloženo z ruštiny
Uživatelské určení
Určeno zaměstnancům v masném průmyslu a studujícím odborných škol
Bibliografie
Obsahuje bibliografii a rejstřík
Obsah
Díl I. 1956. 287 s. -- Díl. II. 1956. 250 s.
Navrhnout k digitalizaci
Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:

Vybrat instituci:

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
SvkHK
Sklad - do 45 min.
Díl I. 42 577/1
Absenčně
Načítá se…
SvkHK
Sklad - do 45 min.
Díl II. 42 577/2