Technologie masné výroby
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 2 sv. (287, 250 s.) : il. ; 21 cm
- Vydáno
-
Praha :
Státní nakladatelství technické literatury,
1956
- Vydání
- 1. vyd.
- Edice
- Řada potravinářské literatury (Státní nakladatelství technické literatury)
- Témata
- Popis jednotky
- 2000 výt.
Přeloženo z ruštiny - Uživatelské určení
- Určeno zaměstnancům v masném průmyslu a studujícím odborných škol
- Bibliografie
- Obsahuje bibliografii a rejstřík
- Obsah
- Díl I. 1956. 287 s. -- Díl. II. 1956. 250 s.
- Navrhnout k digitalizaci
- Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:
Vybrat instituci:
Jednotky
Nápověda| Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Poznámka | Signatura | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Absenčně
|
Načítá se…
|
SvkHK
|
Sklad - do 45 min.
|
Díl I. | 42 577/1 | |||
|
Absenčně
|
Načítá se…
|
SvkHK
|
Sklad - do 45 min.
|
Díl II. | 42 577/2 |