Příručka pro číšníky

To chci

Text je doplněn obsáhlým výkladovým slovníkem základních gastronomických výrazů a názvů.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Graham Brown
Další autoři
Karon Hepner
Dagmar Štěpánková
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
195 s. : fot., il.
Vydáno
Praha : GRADA Publishing, 1996
Vydání
Vyd. 1.
Edice
Hotely a restaurace
Témata
ISBN
80-7169-346-4
Navrhnout k digitalizaci
Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
MSVK
sklad Kunčičky
G 235.532 a
Absenčně
Načítá se…
MSVK
sklad Kunčičky
G 235.532 b