Mechanisace udíren

To chci

Nové typy a konstrukce našich i zahraničních udíren a pojednání o rozličných způsobech uzení masa, sýrů a ryb. Uvedeny jsou též základy tepelných pochodů při uzení a jejich kontrola.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Miloslav Adam, 1928-2013
Další autoři
Miloslav Janovský
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
165, [2] s. : il. ; 8°
Vydáno
Praha : SNTL, 1958
Vydání
1. vyd.
Edice
Řada potravinářské literatury
Témata
Popis jednotky
1200 výt.
Přehl. lit.
S il.,fot. a grafy v textu
Určeno techn. pracovníkům v projekci, technikům, zlepšovatelům a předním dělníkům v masném prům. i vys. školám s potravinářskou specialisací
Navrhnout k digitalizaci
Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
Fond
Bory 17 / násl. den
128151