Houby v přírodě a v kuchyni

To chci

Příručka pro houbaře - začátečníky stručně informuje o rozdělení hub, o jejich rozmnožování, významu a sbírání. V obrazové části podrobně popisuje nejdůležitější znaky jedlých a jedovatých hub, které se u nás vyskytují. Uvádí rovněž předpisy na houbová jídla a radí, jak postupovat při otravě houbami.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Miroslav Smotlacha, 1920-2007
Další autoři
Josef Novák, 1902-1987
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
261, [3] s. : barev. il. ; 12
Vydáno
Praha : Merkur, 1976
Vydání
3., dopl. vyd.
Témata
Popis jednotky
20000 výt.
Seznam hub

Vybrat instituci:

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
Fond
Bory 17 / násl. den
03585