Houby v přírodě a v kuchyni
Příručka pro houbaře - začátečníky stručně informuje o rozdělení hub, o jejich rozmnožování, významu a sbírání. V obrazové části podrobně popisuje nejdůležitější znaky jedlých a jedovatých hub, které se u nás vyskytují. Uvádí rovněž předpisy na houbová jídla a radí, jak postupovat při otravě houbami.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 261, [3] s. : barev. il. ; 12
- Vydáno
-
Praha :
Merkur,
1976
- Vydání
- 3., dopl. vyd.
- Témata
- Popis jednotky
- 20000 výt.
Seznam hub
Vybrat instituci:
Jednotky
Nápověda| Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Poznámka | Signatura | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Absenčně
|
Načítá se…
|
Fond
|
Bory 17 / násl. den
|
03585 |