Pod pokličkou
Kniha, která vznikla na motivy úspěšného pořadu České televize "Pod pokličkou", se zabývá potravinami obvyklými pro středoevropskou a speciálně pro českou kuchyni. Každé potravině se věnuje samostatná kapitola. Konkrétně jejímu vlivu na organismus, informacím o tom, jak ji nakupovat, skladovat a vařit. A nechybějí ani recepty.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- , , ,
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 184 s. : barev. il. ; 24 cm
- Vydáno
-
Praha :
XYZ,
c2005
- Vydání
- 1. vyd.
- Témata
- Popis jednotky
- Kniha vznikla ve spolupráci s Českou televizí
- Bibliografie
- Obsahuje bibliografii
- ISBN
- 80-86864-38-3 (váz.)
Vybrat instituci:
Jednotky
NápovědaDostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Poznámka | Signatura | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Absenčně
|
Načítá se…
|
Fond
|
Hlavní budova
|
31B13621 | ||||
Absenčně
|
Načítá se…
|
Fond
|
Bory 2 / násl. den
|
31B13621-1a |