Diabetes mellitus, čili, Cukrovka : dieta diabetická
Knížka je sepsána se zřetelem k moderním poznatkům o vstřebávání cukrů v tenkém střevě z různých potravin. Jsou zde podrobně rozebrány oba základní typy cukrovky - diabetes mellitus I. typu a II. typu, možnost vzniku komplikací a podstata léčby a diety. Vysvětleny jsou základní pojmy, energetická hodnota, typy sacharidů a jejich množství … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 94 s. : il. ; 21 cm
- Vydáno
-
Praha :
Forsapi,
c2007
- Vydání
- 1. vyd.
- Edice
- Rady lékaře, průvodce dietou
- Témata
- Popis jednotky
- Terminologické slovníky
- Bibliografie
- Obsahuje bibliografii a rejstřík
- ISBN
- 978-80-903820-2-2 (brož.)