Příručka pro číšníky
Text je doplněn obsáhlým výkladovým slovníkem základních gastronomických výrazů a názvů.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 195 s. : fot., obr.
- Vydáno
-
Praha :
Grada,
1996
- Vydání
- 1. vyd.
- Edice
- Hotely a restaurace
- Témata
- Popis jednotky
- Slovník
- ISBN
- 80-7169-346-4
- Navrhnout k digitalizaci
- Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:
Instituce
- Husova knihovna Říčany
- Jihočeská vědecká knihovna v Českých Budějovicích
- Knihovna Kroměřížska
- Knihovna města Mladá Boleslav
- Knihovna Ústeckého kraje (aktuální záznam)
- Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně
- Krajská knihovna Karlovy Vary
- Krajská knihovna v Pardubicích
- Krajská knihovna Vysočiny
- Krajská vědecká knihovna v Liberci
- Městská knihovna Frenštát pod Radhoštěm
- Městská knihovna Chodov
- Městská knihovna Chrudim
- Městská knihovna Klatovy
- Městská knihovna Mariánské Lázně
- Městská knihovna Most
- Městská knihovna Ostrov
- Městská knihovna Písek
- Městská knihovna Tábor
- Městská knihovna v Praze
- Městská knihovna v Třebíči
- Městská knihovna Znojmo
- Moravská zemská knihovna v Brně
- Moravskoslezská vědecká knihovna v Ostravě
- Národní knihovna ČR
- Souborný katalog ČR
- Středočeská knihovna v Kladně
- Studijní a vědecká knihovna Plzeňského kraje
- Studijní a vědecká knihovna v Hradci Králové
- Šmidingerova knihovna Strakonice
- Vědecká knihovna v Olomouci