Příručka pro číšníky

To chci

Text je doplněn obsáhlým výkladovým slovníkem základních gastronomických výrazů a názvů.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Graham Brown
Další autoři
Dee Büman
Karon Hepner
Dagmar Štěpánková
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
195 s. : fot., obr.
Vydáno
Praha : Grada, 1996
Vydání
1. vyd.
Edice
Hotely a restaurace
Témata
Popis jednotky
Slovník
ISBN
80-7169-346-4
Navrhnout k digitalizaci
Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:

:


Pro zobrazení vašich knihoven je třeba se přihlásit.

Co je služba Získej EDD

Služba Získej EDD poskytuje dodávání elektronických kopií částí dokumentů z fondů knihoven.
Službu provozuje Národní technická knihovna v Praze.
Jde o placenou službu.