Kniha o židovské kuchyni : odysea ze Samarkandu a Vilniusu do dnešních dnů

To chci

Kniha není pouze kuchařkou s židovskými recepty, ale i dějinami židovského národa. Ve více než 800 skvostných, originálních receptech, střídajících se s příběhy, vzpomínkami, historickými exkursy sleduje autorka fascinující vývoj židovské kuchyně. Recepty – mnohé z nich nebyly dosud zaznamenány – jsou doslova poklady, které celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Claudia Roden, 1936-
Další autoři
Vladimír Fuksa
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
598 s. : il., portréty, faksim. ; 25 cm
Vydáno
Praha : BB/art, 2005
Vydání
1. vyd. v českém jazyce
Témata
Popis jednotky
Přeloženo z angličtiny
Bibliografie
Obsahuje bibliografii a rejstřík
ISBN
80-7341-686-7

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
Běžný fond
Externí sklad-Hejčín
2-003.876