Technologie ovocných a zeleninových výrobků : Určeno pracujícím konservárenského prům. jak nižším, tak i vyš. techn. kádrům ... stud. odb. a vys. šk.
Autor zpracovává speciální technologii ovoce a zeleniny na biologickém základě. Zabývá se základními vlastnostmi a biologic. hodnotami ovoce a zeleniny, jejich sklizní, uchováváním a úpravou, praktickými methodami konservačními, balením hotových výrobků a pod. Kniha předpokládá určité předběžné znalosti, neobsahuje proto podrobná … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 215, [5] s. ; 8°
- Vydáno
-
Praha :
Průmyslové vydavatelství,
1952
- Vydání
- 1. vyd.
- Edice
- Knižnice potravinářského průmyslu
- Popis jednotky
- 3300 výt.
Il.
Věcný rejstřík
Přehl. lit.
Vybrat instituci:
Jednotky
Nápověda| Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Poznámka | Signatura | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Prezenčně
|
Načítá se…
|
Běžný fond
|
Externí sklad-Hejčín
|
142.125 |