Technologie ovocných a zeleninových výrobků : Určeno pracujícím konservárenského prům. jak nižším, tak i vyš. techn. kádrům ... stud. odb. a vys. šk.

To chci

Autor zpracovává speciální technologii ovoce a zeleniny na biologickém základě. Zabývá se základními vlastnostmi a biologic. hodnotami ovoce a zeleniny, jejich sklizní, uchováváním a úpravou, praktickými methodami konservačními, balením hotových výrobků a pod. Kniha předpokládá určité předběžné znalosti, neobsahuje proto podrobná celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Václav Kác, 1897-1975
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
215, [5] s. ; 8°
Vydáno
Praha : Průmyslové vydavatelství, 1952
Vydání
1. vyd.
Edice
Knižnice potravinářského průmyslu
Popis jednotky
3300 výt.
Il.
Věcný rejstřík
Přehl. lit.

Vybrat instituci:

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
Běžný fond
Externí sklad-Hejčín
142.125