Kaše
Autor, znalec kuchyní celého světa, představuje archaickou kaši nejen jako výživný a jednoduchý pokrm, ale zamýšlí se i nad jejím významem v dějinách jako pokrmu obřadního a postního. Jádro knihy však tvoří více než 500 receptů na různorodé, nápadité a praktické kaše v současné kuchyni.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 141 s.
- Vydáno
-
Praha :
Práh,
2003
- Vydání
- Vyd. 1.
- Témata
- ISBN
- 80-7252-074-1 (brož.)
Vybrat instituci:
Instituce
Jihočeská vědecká knihovna v Českých Budějovicích
Knihovna Antonína Švehly (ÚZEI)
Knihovna Kroměřížska
Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně (aktuální záznam)
Krajská knihovna v Pardubicích
Městská knihovna Břeclav
Městská knihovna Trutnov
Městská knihovna v Třebíči
Moravskoslezská vědecká knihovna v Ostravě
Národní knihovna ČR
Souborný katalog ČR
Středočeská knihovna v Kladně