Kaše
Autor, znalec kuchyní celého světa, představuje archaickou kaši nejen jako výživný a jednoduchý pokrm, ale zamýšlí se i nad jejím významem v dějinách jako pokrmu obřadního a postního. Jádro knihy však tvoří více než 500 receptů na různorodé, nápadité a praktické kaše v současné kuchyni.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 141 s.
- Vydáno
-
Praha :
Práh,
2003
- Vydání
- Vyd. 1.
- Témata
- ISBN
- 80-7252-074-1 (brož.)
Vybrat instituci:
| Cíl | Přístupnost | Odkaz | Zdroj odkazu |
|---|---|---|---|
| Digitální knihovna | DNNT: Dostupné pro registrované | Digitalizovaný dokument | Národní digitální knihovna |
| Digitální knihovna | DNNT: Dostupné pro registrované | Digitalizovaný dokument | Moravská zemská knihovna v Brně - Kramerius |