Jihočeský kapr v naší a zahraniční kuchyni

Get it

Vedle předpisů na přípravu vývarů, polévek, samostatných studených i teplých pokrmů z kapra přináší i návody na vhodné přílohy a omáčky ke kapřím pokrmům. Informuje také o významu rybího masa ve výživě, radí, jak postupovatpři zabíjení, čištění, kuchání, vykostění a stahování kapra aj.

Saved in:

Bibliographic Details

Main Author
Vilém Vrabec, 1901-1983
Document Type
Books
Physical Description
100, [4] s. ; příč. 8°
Published
České Budějovice : Jihočeské nakladatelství, 1979
Edition
1. vyd.
Subjects
Item Description
Il. tit. list
Barev. fot. na obálce: Václav Prošek
15000 výt.
Věcný rejstřík
ISBN
(Váz.)

Select institution:

Holdings

Help
You have to be logged in for creating requests.
Availability Status Department Collection Location Description Note Call #
Outside loan
Loading…
Ústřední knihovna
1PNL naučná sklad
Outside loan
Loading…
Ústřední knihovna
1PNL naučná sklad