Jihočeský kapr v naší a zahraniční kuchyni
Vedle předpisů na přípravu vývarů, polévek, samostatných studených i teplých pokrmů z kapra přináší i návody na vhodné přílohy a omáčky ke kapřím pokrmům. Informuje také o významu rybího masa ve výživě, radí, jak postupovatpři zabíjení, čištění, kuchání, vykostění a stahování kapra aj.
Saved in:
Bibliographic Details
- Main Author
- Document Type
- Books
- Physical Description
- 100, [4] s. ; příč. 8°
- Published
-
České Budějovice :
Jihočeské nakladatelství,
1979
- Edition
- 1. vyd.
- Subjects
- Item Description
- Il. tit. list
Barev. fot. na obálce: Václav Prošek
15000 výt.
Věcný rejstřík - ISBN
- (Váz.)
Select institution:
Holdings
Help| Availability | Status | Department | Collection | Location | Description | Note | Call # | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Outside loan
|
Loading…
|
Ústřední knihovna
|
1PNL naučná sklad
|
|||||
|
Outside loan
|
Loading…
|
Ústřední knihovna
|
1PNL naučná sklad
|