Jihočeský kapr v naší a zahraniční kuchyni

To chci

Vedle předpisů na přípravu vývarů, polévek, samostatných studených i teplých pokrmů z kapra přináší i návody na vhodné přílohy a omáčky ke kapřím pokrmům. Informuje také o významu rybího masa ve výživě, radí, jak postupovatpři zabíjení, čištění, kuchání, vykostění a stahování kapra aj.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Vilém Vrabec, 1901-1983
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
100, [4] s. ; příč. 8°
Vydáno
České Budějovice : Jihočeské nakladatelství, 1979
Vydání
1. vyd.
Témata
Popis jednotky
Il. tit. list
Barev. fot. na obálce: Václav Prošek
15000 výt.
Věcný rejstřík
ISBN
(Váz.)

Vybrat instituci:

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
Ústřední knihovna
1PNL naučná sklad
Absenčně
Načítá se…
Ústřední knihovna
1PNL naučná sklad