Jihočeský kapr v naší a zahraniční kuchyni
Vedle předpisů na přípravu vývarů, polévek, samostatných studených i teplých pokrmů z kapra přináší i návody na vhodné přílohy a omáčky ke kapřím pokrmům. Informuje také o významu rybího masa ve výživě, radí, jak postupovatpři zabíjení, čištění, kuchání, vykostění a stahování kapra aj.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 100, [4] s. ; příč. 8°
- Vydáno
-
České Budějovice :
Jihočeské nakladatelství,
1979
- Vydání
- 1. vyd.
- Témata
- Popis jednotky
- Il. tit. list
Barev. fot. na obálce: Václav Prošek
15000 výt.
Věcný rejstřík - ISBN
- (Váz.)
Vybrat instituci:
Instituce
Jihočeská vědecká knihovna v Českých Budějovicích
Knihovna Antonína Švehly (ÚZEI)
Knihovna města Hradce Králové
Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně (aktuální záznam)
Krajská knihovna Karlovy Vary
Krajská knihovna v Pardubicích
Krajská knihovna Vysočiny
Krajská vědecká knihovna v Liberci
Městská knihovna Hradec nad Moravicí
Městská knihovna Jaroměř
Městská knihovna Klimkovice
Městská knihovna Písek
Městská knihovna v Českém Krumlově
Městská knihovna v Týně nad Vltavou
Městské muzeum a knihovna Čáslav
Moravská zemská knihovna v Brně
Moravskoslezská vědecká knihovna v Ostravě
Národní knihovna ČR
Souborný katalog ČR
Středočeská knihovna v Kladně
Studijní a vědecká knihovna Plzeňského kraje
Studijní a vědecká knihovna v Hradci Králové
Vědecká knihovna v Olomouci