Označování potravin : mnoho cenných informací pro spotřebitele?
Stručné shrnutí nových pravidel pro označování potravin platných od roku 2014
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 37 s. : barev. il. ; 30 cm
- Vydáno
-
Praha :
Potravinářská komora České republiky, Česká technologická platforma pro potraviny,
2013
- Vydání
- 1. vyd.
- Témata
- Popis jednotky
- Název z obálky
- Bibliografie
- Obsahuje bibliografické odkazy
- ISBN
- 978-80-905096-4-1 (Potravinářská komora ČR : brož.)
Vybrat instituci:
Jednotky
Nápověda| Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Poznámka | Signatura | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Absenčně
|
Načítá se…
|
Ústřední knihovna
|
4DNL naučná dospělí
|
|||||
|
Absenčně
|
Načítá se…
|
Ústřední knihovna
|
4DNL naučná dospělí
|