Označování potravin : mnoho cenných informací pro spotřebitele?

To chci

Stručné shrnutí nových pravidel pro označování potravin platných od roku 2014

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Markéta Chýlková
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
37 s. : barev. il. ; 30 cm
Vydáno
Praha : Potravinářská komora České republiky, Česká technologická platforma pro potraviny, 2013
Vydání
1. vyd.
Témata
Popis jednotky
Název z obálky
Bibliografie
Obsahuje bibliografické odkazy
ISBN
978-80-905096-4-1 (Potravinářská komora ČR : brož.)

Vybrat instituci:

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
Ústřední knihovna
4DNL naučná dospělí
Absenčně
Načítá se…
Ústřední knihovna
4DNL naučná dospělí