Teplá kuchyně 2. díl
Druhý díl kuchařky, obsahově navazující na díl předcházející, je zaměřen na úpravu jednoduchých i složitějších jídel, ať už jde o samostatné pokrmy, předkrmy nebo mezichody. Kromě receptů k úpravě masa běžných jatečných zvířat přináší i řadu rozmanitých úprav zvěřiny, ryb, drůbeže, domácího králíka apod. Doplněk … full description
Saved in:
Bibliographic Details
- Other Authors
- Document Type
- Books
- Physical Description
- 574, [i] s., [28] s. fot. příl. [10] barev. fot. příl. : il. ; 30 cm
- Published
-
xr Praha
Státní zdravotnické nakladatelství
1965
- Edition
- 6., zcela přeprac. vyd., (v SZdN 1. vyd.)
- Subjects
- Item Description
- Obálka a vazba: J. Chmel
40000 výt.
Věcný rejstřík
Converted from MODS 3.6 to MARCXML using MODS3-6_MARC21slim_XSLT1-0.xsl (Revision 3.03 20200416)
Select institution:
The record is not part of the view
| Destination | Accessibility | Link | Link source |
|---|---|---|---|
| Digital library | DNNT: Available for registered | Digitalizovaný dokument | Moravian Library in Brno - Kramerius |
| Digital library | DNNT: Available for registered | Digitalizovaný dokument | National Digital Library |