Teplá kuchyně 2. díl

Get it

Druhý díl kuchařky, obsahově navazující na díl předcházející, je zaměřen na úpravu jednoduchých i složitějších jídel, ať už jde o samostatné pokrmy, předkrmy nebo mezichody. Kromě receptů k úpravě masa běžných jatečných zvířat přináší i řadu rozmanitých úprav zvěřiny, ryb, drůbeže, domácího králíka apod. Doplněk full description

Saved in:

Bibliographic Details

Other Authors
Vilém Vrabec, 1901-1983
Document Type
Books
Physical Description
574, [i] s., [28] s. fot. příl. [10] barev. fot. příl. : il. ; 30 cm
Published
xr Praha Státní zdravotnické nakladatelství 1965
Edition
6., zcela přeprac. vyd., (v SZdN 1. vyd.)
Subjects
Item Description
Obálka a vazba: J. Chmel
40000 výt.
Věcný rejstřík
Converted from MODS 3.6 to MARCXML using MODS3-6_MARC21slim_XSLT1-0.xsl (Revision 3.03 20200416)

Select institution:

Destination Accessibility Link Link source
Digital library DNNT: Available for registered Digitalizovaný dokument Moravian Library in Brno - Kramerius
Digital library DNNT: Available for registered Digitalizovaný dokument National Digital Library