Teplá kuchyně 2. díl
Druhý díl kuchařky, obsahově navazující na díl předcházející, je zaměřen na úpravu jednoduchých i složitějších jídel, ať už jde o samostatné pokrmy, předkrmy nebo mezichody. Kromě receptů k úpravě masa běžných jatečných zvířat přináší i řadu rozmanitých úprav zvěřiny, ryb, drůbeže, domácího králíka apod. Doplněk … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 574, [i] s., [28] s. fot. příl. [10] barev. fot. příl. : il. ; 30 cm
- Vydáno
-
xr Praha
Státní zdravotnické nakladatelství
1965
- Vydání
- 6., zcela přeprac. vyd., (v SZdN 1. vyd.)
- Témata
- Popis jednotky
- Obálka a vazba: J. Chmel
40000 výt.
Věcný rejstřík
Converted from MODS 3.6 to MARCXML using MODS3-6_MARC21slim_XSLT1-0.xsl (Revision 3.03 20200416)
Vybrat instituci:
Záznam není součástí řezu
| Cíl | Přístupnost | Odkaz | Zdroj odkazu |
|---|---|---|---|
| Digitální knihovna | DNNT: Dostupné pro registrované | Digitalizovaný dokument | Moravská zemská knihovna v Brně - Kramerius |
| Digitální knihovna | DNNT: Dostupné pro registrované | Digitalizovaný dokument | Národní digitální knihovna |