Jídlo a pití v pravěku a ve středověku

To chci

Přehled potravin, které tvořily základ stravy člověka v pravěku a jídelníček různých společenských vrstev ve středověku. Složení stravy našich předků rekonstruuje autorka na základě archeologických nálezů i písemných pramenů. Soustřeďuje se na poměry evropské. Popisuje jednotlivé druhy potravin (rostlinného i živočišného celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Magdalena Beranová, 1930-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
511 s., [16] s. barev. obr. příl. : il., 1 mapa, portréty, faksimile ; 21 cm
Vydáno
Praha : Academia, 2011
Vydání
Vyd. 2., přeprac. a rozš.
Témata
ISBN
978-80-200-1991-2

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
POBOCKA
DOSPELE
64