Jezte opravdové jídlo : jak změnit své stravování a dosáhnout lepšího zdraví

To chci

Autorův revoluční a někdy až podvratný pohled na nutriční vědy hází za hlavu řadu mýtů, které obestírají naše zažité představy o zdravém stravování. Jak rozpoznat opravdové jídlo od průmyslově upravených potravin, které se jako zdravé jen tváří? A jsou skutečně všechny zpracované potravinářské výrobky tak špatné? Jakými celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Carlos Rios, 1991-
Další autoři
Štěpán Zajac, 1960-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
357 stran ; 21 cm
Vydáno
Praha : Dobrovský s.r.o., 2023
Edice
Via
Témata
Popis jednotky
Přeloženo ze španělštiny
Bibliografie
Obsahuje bibliografické odkazy
ISBN
978-80-277-1315-8

:

Informace o knihovně

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Dostupnost nelze načíst
Dospělé oddělení
613.2/83