Jezte opravdové jídlo : jak změnit své stravování a dosáhnout lepšího zdraví

To chci

Autorův revoluční a někdy až podvratný pohled na nutriční vědy hází za hlavu řadu mýtů, které obestírají naše zažité představy o zdravém stravování. Jak rozpoznat opravdové jídlo od průmyslově upravených potravin, které se jako zdravé jen tváří? A jsou skutečně všechny zpracované potravinářské výrobky tak špatné? Jakými celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Carlos Rios, 1991-
Další autoři
Štěpán Zajac, 1960-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
357 stran ; 21 cm
Vydáno
Praha : Dobrovský s.r.o., 2023
Edice
Via
Témata
Popis jednotky
Přeloženo ze španělštiny
Bibliografie
Obsahuje bibliografické odkazy
ISBN
978-80-277-1315-8

:

Informace o knihovně

MARC

LEADER 00000nam a2200000 i 4500
001 001240000249596
005 20230807102219.9
007 ta
008 230807s2023----xr-----e-f----000-0-cze--
015 |a cnb003526637 
020 |a 978-80-277-1315-8  |q (vázáno) :  |c 399,00 Kč 
040 |a OLA001  |b cze  |d ABA001  |e rda 
041 1 |a cze  |h spa 
072 7 |a 613  |x Hygiena. Lidské zdraví  |2 Konspekt 
100 1 |a Rios, Carlos,  |d 1991-  |7 ola20231193629  |4 aut 
240 1 0 |a Come comida real.  |l Česky 
245 1 0 |a Jezte opravdové jídlo :  |b jak změnit své stravování a dosáhnout lepšího zdraví /  |c Carlos Ríos ; přeložil Štěpán Zajac 
264 1 |a Praha :  |b Dobrovský s.r.o.,  |c 2023 
300 |a 357 stran ;  |c 21 cm 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
490 1 |a Via 
500 |a Přeloženo ze španělštiny 
504 |a Obsahuje bibliografické odkazy 
520 2 |a Autorův revoluční a někdy až podvratný pohled na nutriční vědy hází za hlavu řadu mýtů, které obestírají naše zažité představy o zdravém stravování. Jak rozpoznat opravdové jídlo od průmyslově upravených potravin, které se jako zdravé jen tváří? A jsou skutečně všechny zpracované potravinářské výrobky tak špatné? Jakými kritérii se při výběru potravin řídit? Knížka čtenáři nejen poodhalí odpovědi na tyto otázky, ale dá mu také nahlédnout pod pokličku jak potravinářského lobby, tak i marketingu, díky jejichž trikům je náš stůl v moderním, uspěchaném světě plný praktického jídla, o jehož skutečném přínosu pro zdraví však lze přinejmenším pochybovat. 
650 0 7 |a stravování  |7 ph182426  |2 czenas 
650 0 7 |a racionální výživa  |7 ph124968  |2 czenas 
650 0 7 |a stravovací zvyky  |7 ph931806  |2 czenas 
650 0 9 |a catering  |2 eczenas 
650 0 9 |a rational nutrition  |2 eczenas 
650 0 9 |a food habits  |2 eczenas 
653 |a strava  |a zdraví  |a životní styl 
655 7 |a populárně-naučné publikace  |7 fd131864  |2 czenas 
655 9 |a popular works  |2 eczenas 
700 1 |a Zajac, Štěpán,  |d 1960-  |7 xx0017171  |4 trl 
830 0 |a Via 
910 |a SOG504 
996 |b 421170131150  |e SOG504  |h 613.2/83  |l Dospělé oddělení  |s A  |a 0  |t SOG504.421170131150 
997 |t KN