Jak se jedlo ve starověku : římská kuchařka

To chci

Populárně naučná publikace o kuchařských knihách, výživě a vaření v antickém světě a Římě. Zajímavé informace o nejstarších kuchařských knihách, o plodinách, stravě, vybavení kuchyní a pekáren, o způsobech prodeje potravin a stolování starověkých civilizací Egypta, Řecka a především Říma. Předpisová část využívá celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Magdalena Beranová, 1930-2016
Další autoři
Jaroslav Řešátko, 19..-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
165 s., barev. fot. ; 21 cm
Vydáno
Praha : Libri, 2000
Vydání
1. vyd
Témata
ISBN
80-7277-021-7
Navrhnout k digitalizaci
Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:

:


Cíl Přístupnost Odkaz Zdroj odkazu
Web Odkaz Bibliografie dějin Českých zemí