Jak se jedlo ve starověku : římská kuchařka
Populárně naučná publikace o kuchařských knihách, výživě a vaření v antickém světě a Římě. Zajímavé informace o nejstarších kuchařských knihách, o plodinách, stravě, vybavení kuchyní a pekáren, o způsobech prodeje potravin a stolování starověkých civilizací Egypta, Řecka a především Říma. Předpisová část využívá … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 165 s., barev. fot. ; 21 cm
- Vydáno
-
Praha :
Libri,
2000
- Vydání
- 1. vyd
- Témata
- ISBN
- 80-7277-021-7
- Navrhnout k digitalizaci
- Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:
Cíl | Přístupnost | Odkaz | Zdroj odkazu |
---|---|---|---|
Web | Odkaz | Bibliografie dějin Českých zemí |