Kulinární kultura Slezska a střední Evropy : východiska, metody, interdisciplinarita
Kulinární kultura byla a je nedílnou součástí každodennosti společnosti, všech jejích vrstev a skupin bez ohledu na dobu, sociální prostředí a rodinné poměry, v níž žily. Jen role, kterou strava v konkrétních chvílích a souvislostech sehrávala, její skladba a způsob úpravy, podávání a konzumace, se odlišovaly.Publikace je jakýmsi … full description
Saved in:
Bibliographic Details
- Main Author
- Document Type
- Books
- Physical Description
- 271 stran : ilustrace (převážně barevné), faksimile ; 24 cm
- Published
-
Opava :
Slezská univerzita v Opavě,
2015
- Edition
- Vydání první
- Subjects
- Bibliography
- Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
- ISBN
- 978-80-7510-176-1
Select institution:
Institutions
Bibliography of the History of the Czech Lands
District Library of Petr Bezruč in Opava
Moravian Library in Brno (current record)
Moravian-Silesian Research Library in Ostrava
National Library of Czech Republic
Portal CASLIN
Research Library in Olomouc
The Education and Research Library of the Pilsener Region
The Research Library in Hradec Kralové
Ústí Regional Library