Chozrasčot v potravinářském průmyslu : určeno zaměstnancům potravinářského prům.
Kniha pojednává o metodě a zkušenostech se zaváděním vnitropodnikového chozrasčotu v podnicích potravinářského průmyslu. Zabývá se rozborem předpokladů nutných k jeho úspěšnému zavedení a přináší četné příklady z podnikové praxe. (Z edič. pozn.)
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 167, [1] s. : [2] s. příl. ;
- Vydáno
-
Praha :
SNTL,
1956
- Vydání
- 1. vyd.
- Edice
- Řada potravinářské literatury
- Témata
- Popis jednotky
- 2700 výt.
Přehl. lit.
Věcný rejstřík
S il. - Navrhnout k digitalizaci
- Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:
MARC
LEADER | 00000nam a22000001 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | bk195601662 | ||
003 | CZ PrNK | ||
005 | 20220925204302.0 | ||
008 | 981202s1956 xr e f ||| 0 cze | ||
015 | |a cnb000721868 | ||
035 | |a (OCoLC)85452179 | ||
040 | |a ABA001 |b cze |c BOA001 |d ABA001 | ||
072 | 7 | |a 658 |x Řízení a správa podniku |2 Konspekt |9 4 | |
080 | |a 658:330.342.151 |2 MRF | ||
080 | |a 663/664 |2 MRF | ||
080 | |a (035) |2 MRF | ||
100 | 1 | |a Lejček, Alois |4 aut | |
245 | 1 | 0 | |a Chozrasčot v potravinářském průmyslu : |b určeno zaměstnancům potravinářského prům. / |c [autoři:] Alois Lejček, Bohumil Doležal, Robert Reska ; úvod: Karel Matějček |
250 | |a 1. vyd. | ||
260 | |a Praha : |b SNTL, |c 1956 |f (Práce) | ||
300 | |a 167, [1] s. : |b [2] s. příl. ; | ||
490 | 1 | |a Řada potravinářské literatury | |
500 | |a 2700 výt. | ||
500 | |a Přehl. lit. | ||
500 | |a Věcný rejstřík | ||
500 | |a S il. | ||
520 | |a Kniha pojednává o metodě a zkušenostech se zaváděním vnitropodnikového chozrasčotu v podnicích potravinářského průmyslu. Zabývá se rozborem předpokladů nutných k jeho úspěšnému zavedení a přináší četné příklady z podnikové praxe. (Z edič. pozn.) | ||
650 | 0 | 7 | |a chozrasčot |7 ph517034 |2 czenas |
650 | 0 | 7 | |a potravinářský průmysl |7 ph115837 |2 czenas |
655 | 7 | |a příručky |7 fd133209 |2 czenas | |
700 | 1 | |a Reska, Robert |4 aut | |
700 | 1 | |a Doležal, Bohumil |4 aut | |
700 | 1 | |a Matějček, Karel |4 aui | |
830 | 0 | |a Řada potravinářské literatury | |
910 | |a ABA001 | ||
964 | |a Chozrasčot - potravinářský průmysl - příručky | ||
964 | |a Potravinářský průmysl - chozrasčot - příručky | ||
990 | |a BK | ||
996 | |a 2 |b 1004137629 |c 54 G 060483 |l SKLAD KLEMENTINUM |r sklad |s P |w 000721868 |u 000020 |j NKC50 |t ABA001.NKC01000721868.NKC50000721868000020 | ||
996 | |a 24 |b 721868-10 |c I 105112 |l NÁRODNÍ KONZERVAČNÍ FOND |r sklad (retro) |s O |w 000721868 |u 000010 |j NKC50 |t ABA001.NKC01000721868.NKC50000721868000010 | ||
998 | |a http://aleph.nkp.cz/F/?func=direct&doc_number=000721868&local_base=NKC |