Chozrasčot v potravinářském průmyslu : určeno zaměstnancům potravinářského prům.

To chci

Kniha pojednává o metodě a zkušenostech se zaváděním vnitropodnikového chozrasčotu v podnicích potravinářského průmyslu. Zabývá se rozborem předpokladů nutných k jeho úspěšnému zavedení a přináší četné příklady z podnikové praxe. (Z edič. pozn.)

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Alois Lejček
Další autoři
Robert Reska
Bohumil Doležal
Karel Matějček
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
167, [1] s. : [2] s. příl. ;
Vydáno
Praha : SNTL, 1956
Vydání
1. vyd.
Edice
Řada potravinářské literatury
Témata
Popis jednotky
2700 výt.
Přehl. lit.
Věcný rejstřík
S il.
Navrhnout k digitalizaci
Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:

:

Informace o knihovně

MARC

LEADER 00000nam a22000001 4500
001 bk195601662
003 CZ PrNK
005 20220925204302.0
008 981202s1956 xr e f ||| 0 cze
015 |a cnb000721868 
035 |a (OCoLC)85452179 
040 |a ABA001  |b cze  |c BOA001  |d ABA001 
072 7 |a 658  |x Řízení a správa podniku  |2 Konspekt  |9 4 
080 |a 658:330.342.151  |2 MRF 
080 |a 663/664  |2 MRF 
080 |a (035)  |2 MRF 
100 1 |a Lejček, Alois  |4 aut 
245 1 0 |a Chozrasčot v potravinářském průmyslu :  |b určeno zaměstnancům potravinářského prům. /  |c [autoři:] Alois Lejček, Bohumil Doležal, Robert Reska ; úvod: Karel Matějček 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b SNTL,  |c 1956  |f (Práce) 
300 |a 167, [1] s. :  |b [2] s. příl. ; 
490 1 |a Řada potravinářské literatury 
500 |a 2700 výt. 
500 |a Přehl. lit. 
500 |a Věcný rejstřík 
500 |a S il. 
520 |a Kniha pojednává o metodě a zkušenostech se zaváděním vnitropodnikového chozrasčotu v podnicích potravinářského průmyslu. Zabývá se rozborem předpokladů nutných k jeho úspěšnému zavedení a přináší četné příklady z podnikové praxe. (Z edič. pozn.) 
650 0 7 |a chozrasčot  |7 ph517034  |2 czenas 
650 0 7 |a potravinářský průmysl  |7 ph115837  |2 czenas 
655 7 |a příručky  |7 fd133209  |2 czenas 
700 1 |a Reska, Robert  |4 aut 
700 1 |a Doležal, Bohumil  |4 aut 
700 1 |a Matějček, Karel  |4 aui 
830 0 |a Řada potravinářské literatury 
910 |a ABA001 
964 |a Chozrasčot - potravinářský průmysl - příručky 
964 |a Potravinářský průmysl - chozrasčot - příručky 
990 |a BK 
996 |a 2  |b 1004137629  |c 54 G 060483  |l SKLAD KLEMENTINUM  |r sklad  |s P  |w 000721868  |u 000020  |j NKC50  |t ABA001.NKC01000721868.NKC50000721868000020 
996 |a 24  |b 721868-10  |c I 105112  |l NÁRODNÍ KONZERVAČNÍ FOND  |r sklad (retro)  |s O  |w 000721868  |u 000010  |j NKC50  |t ABA001.NKC01000721868.NKC50000721868000010 
998 |a http://aleph.nkp.cz/F/?func=direct&doc_number=000721868&local_base=NKC