A cultural history of food
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Další autoři
- , , , , ,
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 6 svazků : ilustrace ; 26 cm
- Vydáno
-
London ; New Delhi ; New York ; Sydney :
Bloomsbury,
2013
- Témata
- Bibliografie
- Obsahuje bibliografie, bibliografické odkazy a rejstříky
- ISBN
- 978-1-84788355-1
978-0-85785-023-2
978-0-85785-027-0
978-0-85785-026-3
978-0-85785-025-6
978-0-85785-024-9
978-0-85785-028-7 - Obsah
- Volume 1. In antiquity / edited by Paul Erdkamp -- Volume 2. In the Medieval Age / edited by Massimo Montanari -- Volume 3. In the Renaissance / edited by Ken Albala -- Volume 4. In the early Modern Age / edited by Beat Kümin -- Volume 5. In the Age of Empire / edited by Martin Bruegel -- Volume 6. In the Modern Age / edited by Amy Bentley
Jednotky
Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Signatura |
---|---|---|---|---|---|---|
Prezenčně
|
Dostupnost nelze načíst |
STUD. SPOL. A PŘÍR. VĚD
|
volný výběr
|
SSV 930.8 CUL 1 | Vol. 1 | T 260801 |
Prezenčně
|
Dostupnost nelze načíst |
STUD. SPOL. A PŘÍR. VĚD
|
volný výběr
|
SSV 930.8 CUL 2 | Vol. 2 | T 260802 |
Prezenčně
|
Dostupnost nelze načíst |
STUD. SPOL. A PŘÍR. VĚD
|
volný výběr
|
SSV 930.8 CUL 3 | Vol. 3 | T 260803 |
Prezenčně
|
Dostupnost nelze načíst |
STUD. SPOL. A PŘÍR. VĚD
|
volný výběr
|
SSV 930.8 CUL 4 | Vol. 4 | T 260804 |
Prezenčně
|
Dostupnost nelze načíst |
STUD. SPOL. A PŘÍR. VĚD
|
volný výběr
|
SSV 930.8 CUL 5 | Vol. 5 | T 260805 |
Prezenčně
|
Dostupnost nelze načíst |
STUD. SPOL. A PŘÍR. VĚD
|
volný výběr
|
SSV 930.8 CUL 6 | Vol. 6 | T 260806 |