Chemie a technologie sladu a piva. Díl 1, Hlavní suroviny, sladařství

To chci

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Josef Dyr, 1904-1980
Další autoři
Iška Hauzar, 1928-2008
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
235 s. : il.
Vydáno
Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1962
Vydání
dotisk
Popis jednotky
Učební texty: Praha, VŠCHT, f. potravinářské technologie
Bibliografie
Obsahuje bibliografii
Navrhnout k digitalizaci
Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:

:

Informace o knihovně

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
14
Dostupnost nelze načíst
Fond NTK
Díl 1. 1962 II 181592 a
14
Dostupnost nelze načíst
Fond NTK
Sklad
Díl 1. 1962 II 181592 b
14
Dostupnost nelze načíst
Fond NTK
Sklad
Díl 1. 1962 II 181592
11
Dostupnost nelze načíst
Fond VŠCHT
Sklad
1 V Ps 388/1
22
Dostupnost nelze načíst
VŠCHT ústavy
319 ÚB
1 V 3087
22
Dostupnost nelze načíst
VŠCHT ústavy
319 ÚB
1 V 3203