Chemie a technologie sladu a piva. Díl 1, Hlavní suroviny, sladařství
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 235 s. : il.
- Vydáno
-
Praha :
Státní nakladatelství technické literatury,
1962
- Vydání
- dotisk
- Popis jednotky
- Učební texty: Praha, VŠCHT, f. potravinářské technologie
- Bibliografie
- Obsahuje bibliografii
- Navrhnout k digitalizaci
- Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:
Jednotky
Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Více informací | Signatura |
---|---|---|---|---|---|
14
|
Dostupnost nelze načíst |
Fond NTK
|
|
Díl 1. 1962 | II 181592 a |
14
|
Dostupnost nelze načíst |
Fond NTK
|
Sklad
|
Díl 1. 1962 | II 181592 b |
14
|
Dostupnost nelze načíst |
Fond NTK
|
Sklad
|
Díl 1. 1962 | II 181592 |
11
|
Dostupnost nelze načíst |
Fond VŠCHT
|
Sklad
|
1 | V Ps 388/1 |
22
|
Dostupnost nelze načíst |
VŠCHT ústavy
|
319 ÚB
|
1 | V 3087 |
22
|
Dostupnost nelze načíst |
VŠCHT ústavy
|
319 ÚB
|
1 | V 3203 |