Chemie a technologie sladu a piva : Určeno pro posl. fak. potravinářské technologie. Díl 1, Hlavní suroviny, sladařství

To chci

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Josef Dyr, 1904-1980
Další autoři
Iška Hauzar, 1928-2008
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
235 s. ; il. 4°
Vydáno
Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1962
Vydání
Dotisk [1.] vyd.
Edice
Učební texty vysokých škol
Popis jednotky
195 výt.
Vyd. Vys. šk. chemickotechnologická v Praze
Odkazy na lit.
Přehl. lit.
S il. v textu
Navrhnout k digitalizaci
Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:

:

Informace o knihovně

Knihovna má i další záznam(y) pro tuto publikaci: záznam 1 (aktuální záznam), záznam 2

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Dostupnost nelze načíst
STUDOVNA - pouze prezenčně
Učebnice Depozitář
III 10530/1V4