Chemie a technologie sladu a piva : Určeno pro posl. fak. potravinářské technologie. Díl 1, Hlavní suroviny, sladařství
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 235 s. ; il. 4°
- Vydáno
-
Praha :
Státní nakladatelství technické literatury,
1962
- Vydání
- Dotisk [1.] vyd.
- Edice
- Učební texty vysokých škol
- Popis jednotky
- 195 výt.
Vyd. Vys. šk. chemickotechnologická v Praze
Odkazy na lit.
Přehl. lit.
S il. v textu - Navrhnout k digitalizaci
- Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:
:

Knihovna má i další záznam(y) pro tuto publikaci: záznam 1 (aktuální záznam), záznam 2
Instituce
- Knihovna Antonína Švehly (ÚZEI)
- Krajská vědecká knihovna v Liberci
- Moravská zemská knihovna v Brně
- Národní knihovna ČR
- Národní technická knihovna
- Pedagogická knihovna J. A. Komenského - záznam 1
- Pedagogická knihovna J. A. Komenského - záznam 2 (aktuální záznam)
- Souborný katalog ČR
- Studijní a vědecká knihovna Plzeňského kraje
- Studijní a vědecká knihovna v Hradci Králové - záznam 1
- Studijní a vědecká knihovna v Hradci Králové - záznam 2
- Vědecká knihovna v Olomouci