Zmrazené potraviny v průmyslu a domácnosti

To chci

Způsoby manipulace se zmrazenými potravinami a předpisy na přípravu pokrmů z těchto potravin.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Miroslav Smotlacha, 1920-2007
Další autoři
Bohuslava Nosková
Jitka Horáčková
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
263 s. : il. ; 20 cm
Vydáno
Praha : Avicenum, 1988
Vydání
1. vyd.
Témata
Bibliografie
Obsahuje rejstřík
Obsahuje bibliografii
ISBN
(Váz.)

Vybrat instituci:

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
Ústřední knihovna
1PNL naučná sklad
Absenčně
Načítá se…
Ústřední knihovna
1PNL naučná sklad