Jídlo a pití v pravěku a ve středověku

Get it

Od vzniku pračlověka uplynulo několik milionů let, od vzniku zemědělství asi deset tisíc let. Velmi dlouhé období sběračství a lovu na jedné straně a období záměrné výroby potravin na straně druhé mají svá specifika a rozdílné druhy a množství pramenů. Specializace na archeologii a historii sama o sobě není dostačující, autorka full description

Saved in:

Bibliographic Details

Main Author
Magdalena Beranová, 1930-
Other Authors
Akademie věd České republiky
Document Type
Books
Physical Description
359 s., [16] s. barev. obr. příl. : il., mapy, faksim. ; 21 cm
Published
Praha : Academia, 2005
Edition
Vyd. 1.
Subjects
Item Description
V prelimináriích uvedeno: Akademie věd České republiky
Vybrané recepty z kuchařských knih 15.-17. století na s. 305-359
Bibliography
Obsahuje bibliografii
ISBN
80-200-1340-7 (váz.)

Select institution:

Holdings

Help
You have to be logged in for creating requests.
Availability Status Department Collection Location Description Note Call #
Outside loan
Loading…
Ústřední knihovna
1PNL naučná sklad