Jídlo a pití v pravěku a ve středověku
Od vzniku pračlověka uplynulo několik milionů let, od vzniku zemědělství asi deset tisíc let. Velmi dlouhé období sběračství a lovu na jedné straně a období záměrné výroby potravin na straně druhé mají svá specifika a rozdílné druhy a množství pramenů. Specializace na archeologii a historii sama o sobě není dostačující, autorka … full description
Saved in:
Bibliographic Details
- Main Author
- Other Authors
- Document Type
- Books
- Physical Description
- 359 s., [16] s. barev. obr. příl. : il., mapy, faksim. ; 21 cm
- Published
-
Praha :
Academia,
2005
- Edition
- Vyd. 1.
- Subjects
- Item Description
- V prelimináriích uvedeno: Akademie věd České republiky
Vybrané recepty z kuchařských knih 15.-17. století na s. 305-359 - Bibliography
- Obsahuje bibliografii
- ISBN
- 80-200-1340-7 (váz.)
Select institution:
| Destination | Accessibility | Link | Link source |
|---|---|---|---|
| Digital library | Available in the NL CR premises | Digitalizovaný dokument | National Digital Library |
| Digital library | Copyrighted | Digitalizovaný dokument | Moravian Library in Brno - Kramerius |
| Web | Link | Bibliography of the History of the Czech Lands | |
| Web | Link | Bibliography of the History of the Czech Lands |