Jídlo a pití v pravěku a ve středověku

Get it

Od vzniku pračlověka uplynulo několik milionů let, od vzniku zemědělství asi deset tisíc let. Velmi dlouhé období sběračství a lovu na jedné straně a období záměrné výroby potravin na straně druhé mají svá specifika a rozdílné druhy a množství pramenů. Specializace na archeologii a historii sama o sobě není dostačující, autorka full description

Saved in:

Bibliographic Details

Main Author
Magdalena Beranová, 1930-
Other Authors
Akademie věd České republiky
Document Type
Books
Physical Description
359 s., [16] s. barev. obr. příl. : il., mapy, faksim. ; 21 cm
Published
Praha : Academia, 2005
Edition
Vyd. 1.
Subjects
Item Description
V prelimináriích uvedeno: Akademie věd České republiky
Vybrané recepty z kuchařských knih 15.-17. století na s. 305-359
Bibliography
Obsahuje bibliografii
ISBN
80-200-1340-7 (váz.)

Select institution:

Please login to display connected libraries.

About Získej EDD

The Získej EDD service provides the delivery of electronic copies of parts of documents from library collections.
The service is operated by the National Technical Library in Prague.
It is a paid service.