Moje cesta k Michelinu : to nejlepší z receptů prvního československého michelinského šéfkuchaře
64 unikátních receptů na velice chutná, ale přitom zázračně jednoduchá jídla. Životní příběh Pavla Pospíšila, prvního rodáka z Československa, jenž získal michelinskou hvězdu. Kariéra muže, který se původně měl stát malířem. Recepty na lahodné pokrmy z Moravy, Slovenska, ale také Bádenska, Švýcarska, Francie nebo třeba z … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 218 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
- Vydáno
-
Praha :
Dobrovský s.r.o.,
2018
- Edice
- Kontrast
- Témata
- ISBN
- 978-80-7585-686-9
Vybrat instituci:
Instituce
Chomutovská knihovna
Jihočeská vědecká knihovna v Českých Budějovicích
Knihovna Bedřicha Beneše Buchlovana Uherské Hradiště
Knihovna Karla Dvořáčka Vyškov
Knihovna města Hradce Králové
Knihovna města Olomouce
Knihovna Petra Bezruče v Opavě
Knihovna Ústeckého kraje
Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně
Krajská knihovna Karlovy Vary
Krajská knihovna v Pardubicích
Krajská knihovna Vysočiny
Městská knihovna Benešov
Městská knihovna Chrudim
Městská knihovna Jihlava
Městská knihovna Litvínov
Městská knihovna Most
Městská knihovna Nová Paka
Městská knihovna Pelhřimov
Městská knihovna Rožnov pod Radhoštěm
Městská knihovna Tábor
Městská knihovna v Chebu
Městská knihovna v Praze (aktuální záznam)
Moravská zemská knihovna v Brně
Moravskoslezská vědecká knihovna v Ostravě
Národní knihovna ČR
Souborný katalog ČR
Středočeská knihovna v Kladně
Studijní a vědecká knihovna Plzeňského kraje
Vědecká knihovna v Olomouci