Jídlo a pití v pravěku a ve středověku

To chci

Od vzniku pračlověka uplynulo několik milionů let, od vzniku zemědělství asi deset tisíc let. Velmi dlouhé období sběračství a lovu na jedné straně a období záměrné výroby potravin na straně druhé mají svá specifika a rozdílné druhy a množství pramenů. Specializace na archeologii a historii sama o sobě není dostačující, autorka celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Magdalena Beranová, 1930-
Další autoři
Akademie věd České republiky
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
359 s., [16] s. barev. obr. příl. : il., mapy, faksim. ; 21 cm
Vydáno
Praha : Academia, 2005
Vydání
Vyd. 1.
Témata
Popis jednotky
V prelimináriích uvedeno: Akademie věd České republiky
Vybrané recepty z kuchařských knih 15.-17. století na s. 305-359
Bibliografie
Obsahuje bibliografii
ISBN
80-200-1340-7 (váz.)

Vybrat instituci:

Cíl Přístupnost Odkaz Zdroj odkazu
Digitální knihovna Dostupné v prostorách NK ČR Digitalizovaný dokument Národní digitální knihovna
Digitální knihovna Autorsky chráněné Digitalizovaný dokument Moravská zemská knihovna v Brně - Kramerius
Web Odkaz Bibliografie dějin Českých zemí
Web Odkaz Bibliografie dějin Českých zemí