Jídlo a pití v pravěku a ve středověku
Od vzniku pračlověka uplynulo několik milionů let, od vzniku zemědělství asi deset tisíc let. Velmi dlouhé období sběračství a lovu na jedné straně a období záměrné výroby potravin na straně druhé mají svá specifika a rozdílné druhy a množství pramenů. Specializace na archeologii a historii sama o sobě není dostačující, autorka … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 359 s., [16] s. barev. obr. příl. : il., mapy, faksim. ; 21 cm
- Vydáno
-
Praha :
Academia,
2005
- Vydání
- Vyd. 1.
- Témata
- Popis jednotky
- V prelimináriích uvedeno: Akademie věd České republiky
Vybrané recepty z kuchařských knih 15.-17. století na s. 305-359 - Bibliografie
- Obsahuje bibliografii
- ISBN
- 80-200-1340-7 (váz.)
Vybrat instituci:
| Cíl | Přístupnost | Odkaz | Zdroj odkazu |
|---|---|---|---|
| Digitální knihovna | Dostupné v prostorách NK ČR | Digitalizovaný dokument | Národní digitální knihovna |
| Digitální knihovna | Autorsky chráněné | Digitalizovaný dokument | Moravská zemská knihovna v Brně - Kramerius |
| Web | Odkaz | Bibliografie dějin Českých zemí | |
| Web | Odkaz | Bibliografie dějin Českých zemí |